Хотел Чифлика

Hoteli Asenovgrad, Хотели Асеновград

Хотел Чифлика Асеновград е разположен в полите на Родопите. Сред китната природа на планината, тишината и спокойствието, хотелът предлага на своите гости комфорт, релакс и незабравими преживявания.

Хотелският комплекс разполага с два луксозни апартамента, осем стаи, стилен ресторант с прекрасна лятна градина и панорамна гледка към града и Родопите, открит бар-басейн, детски басейн, кафе и обширен собствен паркинг.

Hoteli Asenovgrad, Хотели Асеновград

Планината, свежият въздух и безбройните забавления които, предлага Хотел Чифлика, ще Ви накарат да се почувствате преродени и да прекарате незабравими мигове.

Елегантният семеен Хотел се намира на 5 минути от центъра на Асеновград и на 10 километра от летище Пловдив. Можете да посетите популярните забележителности в близост до Хотел Чифлика, като Асенова Крепост и Бачковския манастир, които са на 15 минути път с кола.

Апартаментите и стаите разполагат с климатици, итнтернет, сателитна и кабелна телевизия и безплатна сауна, а обширните тераси на хотела предлагат разкошни гледки към планината.

Можете да използвате и безплатна Wi-Fi връзка, докато релаксирате в красивата лятна градина или да се поглезите с масаж. При предварителна заявка, Хотел Чифлика Асеновград, доставя за всяка стая по едно безплатно детско легло, за деца до 3 години.